fbpx
Coșul tău

Mărturii parfumate pentru nuntă și botez

Mărturii parfumate pentru nuntă și botez

Andra Petcu
31 mai 2022
7 min read
Lumânare parfumată handmade naturală mărturii nunți botez evenimente

Cum miroase pentru tine un moment fericit? Gândește-te o clipă la asta.
Adulmeci florile de tei din drumul tău spre casă și îți amintești de prima întâlnire. Cumperi din nou parfumul pe care îl foloseai în liceu și simți cum era să ai șaptesprezece ani și nicio grijă pe lume.
Simțul mirosului și amintirile sunt strâns legate între ele.

Dacă plănuiești un eveniment special și vrei ca toți cei mai dragi oameni ai tăi să-l țină minte, ce-ar fi să oferi lumânări parfumate ca mărturii? Le-am dedicat un „raft” special pe site, ca să le găsești mai ușor.


În continuare vei găsi toate detaliile despre modele, dimensiuni, personalizare și comenzi. Sperăm să-ți fie de super ajutor în planificare!

Opțiuni de mărturii pentru logodnă, nuntă sau botez

#1 Bomboniere Baby Boem

Sunt perfecte pentru o petrecere elegantă, cu aerul lor parcă desprins dintr-un basm cu zâne. Nu doar că vor fi un detaliu feeric și elegant pe masa festivă, dar după petrecere se vor transforma într-un cadou prețios. 

#2 Cutii metalice
Noi le spunem cutii de călătorie, însă tu poți să le zici și „amintiri la purtător”. Simplitatea lor sofisticată le face foarte ușor de integrat în orice decor – fie el rustic, vintage sau de inspirație industrială. Lasă-le descoperite pe durata evenimentului ca să vă puteți bucura de mireasma lor.

#3 Inimioare metalice

În liga „amintiri la purtător” se află și inimioarele de călătorie. Sunt ca o doză concentrată de romantism și drăgălășenie.

#4 Mini-pahare colorate
Make it pop! Aceste pahare din sticlă mătuită au un vibe vesel și jucăuș și vor fi pata de culoare pe care o cauți la petrecerea de botez sau la o nuntă intimă în grădină.
Simplitatea lor este foarte ofertantă, mai ales dacă ai imaginat evenimentul în jurul unei cromatici, însă te ferești de un efect exagerat.

  • mini-paharele colorate au 80 grame de ceară și sunt disponibile în variantele corai, mov, roz și turcoaz.

#5 Mini jars

Sunt probabil cele mai populare tipuri de mărturii și putem înțelege de ce.
Borcănașele transparente sunt accesibile, ușor de transportat și foarte versatile, căci pot fi personalizate în multe feluri și cum un minim de resurse pentru a se potrivi atmosferei pe care vrei să o imprimi evenimentului tău.

  • avem 3 modele de borcănele transparente cu capac auriu, cu bază hexagonală sau rotundă, pentru 30, 40 sau 50 de grame de ceară.

#6 Vase Crème
Dacă îți place ideea din spatele borcănelelor cu capac, dar vrei… altceva, credem că asta ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine. Vasele crème seamănă cu recipientele cosmetice pentru cremă (de aici și numele) și sunt ca un secret care abia așteaptă să fie descoperit. 

  • avem cutiuțe crème în mai multe variante de materiale, culori și dimensiuni (între 30 și 50 grame de ceară).
lumânări parfumate din ceară de soia
Mărturii în vase Crème de diferite culori

#7 Vase transparente
Câteodată less is more, așa că nu puteam să nu includem și o variantă minimalistă de mărturii, din sticlă fără niciun fel de briz-briz-uri. Doar ceară de soia parfumată divin.
Designul lor simplu lasă parfumul să vorbească de la sine și se îmbină minunat cu aranjamentele florale exuberante, bogate în forme și texturi variate.

  • avem 2 dimensiuni de vase transparente – cu 30 sau 40 g de ceară.

Comenzi custom de mărturii? Sigur că da.

Suntem ochi și urechi la ideile tale, așa că dacă ai pus ochii pe alte vase în care vrei să-ți turnăm mărturiile parfumate, trebuie doar să ne spui.
Înainte să ne trimiți recipientele, te rugăm să ne contactezi, ca să punem la punct toate detaliile legate de costuri și preferințe.

  • Poți să inscripționezi capacul cutiilor și inimioarelor metalice la un atelier de gravură – pe cont propr.
  • Putem să colorăm ceara în nuanța pe care ți-o dorești sau să adăugăm sclipici – opțiune gratuită.
  • Putem să decorăm vasele cu etichete (pe designul furnizat de tine), șnururi, panglici, flori din hârtie figurine, fire de lavandă/spice de grâu/flori din bumbac ș.a. – opțiune contra cost.

Te rugăm să ne transmiți dorințele tale și ne vom asigura că totul iese spectaculos.

Ce arome să alegi pentru lumânările – mărturii parfumate?

În atelierul Flair Scent avem peste 40 de arome pregătite să țină minte povești, așa că totul depinde de preferințele tale și de ce trăiri vrei să dai mai departe.
Din experiența noastră, aromele florale, fructate și cele dulci se potrivesc cel mai bine cu petrecerile de vară. Bujori catifelați, Afine și vanilie, Mandarine și santal… nu știm unde să ne oprim cu lista.
Dacă ești în Iași, ne poți face o vizită la showroom ca să testezi mai multe variante, însă îți putem trimite medalioane sau mostre oriunde în țară.

Ce trebuie să mai știi despre o comandă de mărturii parfumate
Vara este plină de evenimente și noi suntem conștiincioși cu comenzile. Vrem să acordăm timp fiecărei comenzi personalizate și să ne asigurăm că avem tot ce ne trebuie în stoc. 😊

De aceea, te rugăm este să ne comanzi mărturiile cu cel puțin 3-4 săptămâni* înainte de data evenimentului tău.
*Pentru mini-jars ne poți contacta și mai din scurt, cu min. 1 săptămână în avans.

Comanda minimă de mărturii este de 50 de bucăți.
Plasează comanda direct în magazin și specifică dorințele tale în câmpul Note comandă din formularul de finalizare, sau contactează-ne pe hello@flairscent.ro 0746 446 440 (între 10:00 – 18:00 de luni până vineri și între 11:00 – 14:00 sâmbăta).

Suntem aici pentru orice întrebări. 💛

XOXO,

Echipa Flair Scent

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne