fbpx
Coșul tău

Povestea lumânărilor parfumate

Mă bucur că ai ajuns aici pentru că am ocazia să împărtășesc o parte din povestea mea și implicit din culisele Flair Scent.

Eu sunt Andra, iar în 2016, am creat ce urma să devină Flair Scent din dorința de a sărbători micile plăceri ale vieții printr-un gest simplu de a aprinde o lumânare parfumată din ceară de soia.

La început, am făcut lumânările pentru propria mea plăcere, fără niciun plan, căci iubesc să am un miros plăcut în casă. Îmi îmbunătățește starea de spirit pe loc și îmi dă un confort de care am mare nevoie.

Mai târziu, am început să le dăruiesc prietenilor, iar feedback-ul lor mi-a dat curaj să încerc să le vând. Le sunt recunoscătoare pentru asta pentru că așa am aflat că nu doar pe mine mă încântă să fie frumos în locul în care trăiesc și muncesc. Tot cu ajutorul lor, am reușit să-mi fac mai întâi pagina de Facebook, ulterior și site-ul.

Așadar primii 4 ani de lumânărit i-am parcurs singură, de acasă, testând multe tipuri de ceară și parfumuri, turnând lumânări noaptea, împachetând colete ziua și urcând produse pe site + promovare pe social media între toate taskurile “mai mari”. 

Deși atribuțiile mele s-au schimbat în ultimul timp, învăț să le iubesc pe parcurs. 

În 2020 am aplicat pentru fonduri europene, în ideea de a-mi deschide un magazin, the bigger purpose fiind să angajez persoane din medii vulnerabile pentru a le oferi un loc de muncă drăguț, plăcut și creativ.

And I did it! Momentan avem un magazin roz, într-o casă trecută în patrimoniu, în Iași, pe strada Albineț nr.3 . Aici avem și laboratorul unde turnăm lumânările, și tot aici organizăm ateliere de lumânărit sâmbăta, dar și ateliere private, pentru teambuilding-uri, zile de naștere sau alte tipuri de petreceri.

Iar acum, deși a trecut prin multe schimbări, echipa noastră este formată din 5 persoane minunate, care fac magia parfumată să se întâmple.

Un lucru a rămas constant în toată perioada: dragul de lumânări, de povești și de oameni.

Andra

De ce soia? câteva motive

  • Este o alegere naturală, ecologică și neiritantă.
  • Provine dintr-o sursă regenerabilă.
  • Este sigură pentru folosirea în orice încăpere.
  • Arde mai curat și nu emite fum toxic.
  • Arde mai încet, dublu față de ceara din parafină.
  • Captează mirosul uleiurilor parfumate.
  • Permite o topire mai uniformă și o aromă mai intensă.
  • Se spală ușor cu apă și detergent.

Descoperă lumea mea

Flair Scent înseamnă mai mult decât lumânări din ceară de soia. Este un univers în sine, cu arome pe care nu le poți uita, vase cu un design deosebit, fitiluri care ard uniform și însoțesc conversații de tot felul. O experiență în sine, de care sper să te bucuri.

Poți alege aroma lumânării în funcție de starea de spirit sau de activitățile pe care le ai de făcut, de energia de care ai nevoie sau de amintirile pe care vrei să le construiești.

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne