fbpx
Coșul tău

Easter Time: arome, stări și decoruri pentru masa de Paște

Easter Time: arome, stări și decoruri pentru masa de Paște

Andra Petcu
5 aprilie 2022
5 min read
Mese festive - cum să decorezi masa de Paște


S-a făcut iar primăvară. Cu flori, cu copaci care au făcut pop-corn (și vouă vi se pare la fel?), cu soare care ne duce de nas dimineața, cu iarbă timidă, cu narcise și începuturi de lalele prin curți. Și mai e așa puțin timp până la Paște!

E un moment cu multă însemnătate pentru mulți dintre voi, care ne-ați scris deja mesaje prin care ne-ați rugat să vă oferim recomandări potrivite pentru masa de sărbătoare.

Pentru noi, Paștele este și o sărbătoare a primăverii, un prilej să ne strângem la masă cu familia sau prietenii și să să fim cu totul prezenți, preț de câteva clipe liniștite.

Iar dacă așezăm pe masă și o lumânare parfumată, știm că vom păstra mai mult timp amintirile pe care le creăm împreună.

Hai să intrăm împreună în modul de sărbătoare și să explorăm ce arome se îmbină cel mai bine cu decorul pentru masa de Paște.

decor: Bomboniere „Picături” alb mat și Bomboniere Boem alb royal

Arome dulci și îmbietoare

Unele dintre cele mai vii amintiri pe care le avem legate de Paște sunt legate de deserturile de casă. Știi mirosul pe care îl simți atunci când deschizi o cutie plină de fursecuri pudrate sau când aștepți pofticios să se coacă pandișpanul?
E dificil să îl descrii, dar parcă ai putea să îl atingi. Evocă-l cu o îmbrățișare de vanilie: o aromă catifelată, cremoasă, cu personalitate de desert franțuzesc.
Iar dacă visezi la cozonac, aprinde o lumânare cu aromă de napolitană cu alune, să te îmbie cu parfumul său de nucă coaptă și scorțișoară picantă.

Îți recomandăm să alegi vasele tip bombonieră, ca să creezi un decor festiv posh.

Lumânări parfumate  - cum să decorezi masa de paște, mese festive
Decor- Lumânare în vas Cloche, aprinzător baghetă și lumânare în bombonieră baby Boem alb royal


Arome blânde și tihniteNe place aroma de crini și bumbac pentru că întregește mirosul reconfortant de casă curată, cu ferestre deschise, prin care se strecoară de afară mirosul de rufe proaspăt spălate.

Și printre toate pregătirile, să nu uităm că nu doar spațiul în care trăim se cere pus în ordine, ci și mintea noastră. Ai grijă de liniștea ta interioară.
Ia o pauză, acordă-ți câteva minute ție și numai ție. Primește zilele de odihnă cu recunoștință.
Cheamă pacea la tine în suflet cu o lumânare cu aromă de tămâie și smirnă; este mângăietoare, te ajută să te eliberezi de tot ce-i trecător.

Pentru un efect de calm amplificat, îți propunem să alegi pentru aceste două arome reconfortante vase albe – bombonieră  (pentru decor mai romantic) sau Allora (pentru decor mai minimalist).decor: Bombonieră baby Boem roz mat

decor: Vase Allora

Arome divin de florale


Înconjoară-te de flori. Parfumul are puterea aproape magică de a ne schimba starea de spirit, iar aromele florale știu să facă asta cel mai bine primăvara.
Serene, romantice, ludice, tandre. Există câte una care stârnește buna dispoziție în fiecare dintre noi.

Îți recomandăm să așezi pe masa de Paște o lumânare cu aromă de pere și frezii. Te va delecta cu note delicate și elegante, ca o adiere proaspătă în miezul unei zile calde.

Iar dacă preferi miresmele mai proeminente, aroma de iasomie de noapte te va cuprinde în mrejele sale cu un parfum prețios cu o bază lemnoasă și note de vârf citrice.

Pentru o masă de sărbătoare sub razele soarelui, aromele florale și decorurile colorate sunt a match made in Heaven, așa că îți recomandăm să te joci cu mai multe combinații de bomboniere.

decor: Bomboniere colorate cu arome înflorite

Și chiar dacă mai avem de așteptat până înfloresc trandafirii, îi poți aduce în casa ta și altfel. Noi am alege oricând o lumânare cu trandafir și piper roz, pentru aroma sa care împletește atât de firesc dulcele și picantul, finețea și îndrăzneala sau poate chiar una cu prune și trandafir, ceva mai opulentă și mai efervescentă.

O altă opțiune sublimă este cea de iris și mosc, un melanj oriental de note citrice săltărețe, note florale cu un hint de vanilie și un strop de condimente picante. Unii clienți ne spun că are o doză de yumminess, e ca un vis cu miros a prăjituri, dar te invităm să descoperi cum se simte pentru tine.

decor: Vase Allora, disponibile cu diverse arome

Te încurajăm să te răsfeți cu mai multe combinații de arome, pe care să le lași să-ți umple casa în diverse momente ale zilei. Sau dacă tot vor fi trei zile de Paște, de ce să nu aprinzi câte o lumânare diferită în fiecare zi? Îți recomandăm decorurile cu lumânări stâlp Allora în nuanțe pastelate, care în asociere de 2, 3 sau 5 lumânări creează ansambluri sofisticate.


Dacă nu știi cu ce arome să începi, să știi că le poți testa și în varianta de medalioane parfumate (seturi de 3 arome x 3 medalioane din fiecare) de topit în lampa de aromaterapie.

Sperăm că decorurile și asocierile făcute de noi te-au inspirat să te pregătești pentru un Paște trăit așa cum îți spune inima.
Cu mai multe idei te așteptăm și pe pagina de Instagram, unde te invităm să ne scrii oricând ai întrebări. ?

Decor pentru mese festive, lumânări parfumate handmade

XOXO,

echipa Flair Scent

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne