fbpx
Coșul tău
Fă cunoștință cu difuzoarele de parfum Flair Scent

Fă cunoștință cu difuzoarele de parfum Flair Scent

Avatar
5 noiembrie 2023
4 min read

Difuzoarele de parfum au avut până acum o prezență timidă (însă o personalitate puternică!) în atelierul nostru.

De acum, însă, le-am pregătit în sticle care de care mai speciale, le-am dat aromele tale preferate și sunt pregătite să răspândească un parfum curat și trainic în spațiul tău.

Pe lângă difuzoarele Diamant pe care le cunoști deja, am adus două noi recipiente din sticlă, difuzorul Lacrimă și difuzorul XL.

Ce ar trebui să știi despre difuzoarele noastre:

Compoziția lor e una simplă, au ca bază un eco-solvent provenit din surse regenerabile, în timp ce esența lor e aceeași ca a lumânărilor noastre – da, poți regăsi exact aceleași arome în difuzoare. Asta nu înseamnă, însă, că sunt un înlocuitor al lumânărilor. Dimpotrivă, noi le-am conceput astfel încât să se complementeze. Mai jos ți-am pregătit câteva propuneri de combinații de arome dacă vrei să iei un partener lumânării tale:

Pentru orice alte combinații îndrăznețe, nu ezita să ne contactezi sau să vii direct în atelier să le încerci.

Găsești aici o listă completă a aromelor pe care le poți găsi în difuzoarele noastre:

Dacă dorești să oferi cadou un astfel de set cu difuzor de parfum și lumânări, poți verifica seturile existente din colecția cu difuzoare Diamant și lumânări Boem sau îți putem face un set custom dacă ne contactezi.

Cum am grijă de difuzor?

Difuzorul de parfum nu are nevoie de la fel de multă grijă precum o lumânare, însă tot e bine să ții cont de câteva lucruri: – nu ar trebui plasat în lumina directă a soarelui pentru a preveni evaporarea parfumului; nu ar trebui lăsat la îndemâna copiilor sau a animalelor și ar trebui așezat pe un suport pentru a preveni pătarea mobilei sau a suprafețelor vopsite. Aceleași informații, chiar mai multe, le poți regăsi pe pagina fiecărui difuzor de pe site-ul nostru.

Cât timp mă pot bucura de parfumul unui difuzor?

Durata de viață a unui difuzor depinde de volumul său.

  • Difuzorul de parfum Diamant, având un volum de 170 ml, va împrăștia parfum timp de 9-10 luni.
  • Difuzorul Lacrimă, cu 100 ml de poțiune parfumată, te va ține cam 4-5 luni.
  • Difuzorul XL, cu 800 ml de soluție parfumată va ține muuuult timp. Este ideal pentru o încăpere mare, precum un birou sau un open-space, un spațiu căruia să-i dai o nouă personalitate olfactivă.

Important de reținut! Longevitatea difuzorului depinde foarte mult și de tine. Este recomandat să întorci din când în când bețișoarele, în felul acesta te vei bucura de unui parfum mai intens pentru mai mult timp.

Iar când difuzorul se va termina, reține că poți veni să îi faci refill, la fel ca pentru lumânări!

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne