fbpx
Coșul tău

Arome de vară

Arome de vară

Andra Petcu
19 iulie 2022
6 min read
Lumânări parfumate de vară din ceară de soia handmade

Lumânări cu parfum de vară

Aprinzi o lumânare parfumată când vrei să fugi pentru câteva momente de lume.
Dar și atunci când sărbătorești ceva cu miez, ori de ce nu, când te cuprinde liniștea că lucrurile se-așază așa cum sperai.
Adevărul e că nu ai nevoie de vreun motiv ca să faci acest gest conștient prin care un moment oarecare devine un timp fericit.

Pe timp de vară, cele mai căutate lumânări parfumate sunt cele cu arome proaspete, fructate sau subtil florale, care să te facă să te simți ca în vacanță oriunde ai fi.
Parfumuri lejere și visătoare, să-ți coloreze serile pe terasă sau balcon.

Ca să-ți fie mai ușor să alegi, ți-am pregătit un mic ghid de arome văratice pentru lumânările tale.


*
Înainte să trecem la subiect, aș vrea să-ți amintesc și de cele două campanii limitate pe care le avem în acastă vară. Ar putea fi ocazia nimerită să încerci pentru prima dată lumânările Flair Scent. Sau să-ți refaci rezerva, dacă ne știi deja:

💛 40% reducere la cutiile de călătorie cu mici imperfecțiuni. La momentul la care îți scriem asta, mai avem câteva pe stoc, dar n-ar fi rău să te grăbești. Prețul e foarte bun, numărul lor e limitat, așa că se evaporă repejor de pe rafturi.

💙 Dor de mare albastră – ocazie unică să cumperi o lumânare în bombonieră baby Boem albastru royal cu 93 de lei în loc de 120 de lei, numai până la 31 iulie.
O poți combina cu aproape toate aromele de mai jos.

*
Și acum, să revenim. Iată aromele cele mai potrivite pentru timpul cald:

Lime și mango
Dulce, acrișor și ceva fermecător. Dacă pofta de viață ar avea un miros, cam așa s-ar simți. Este o aromă răcoritoare și vioaie, ca un cocktail rece de fructe zemoase, proaspăt stoarse.
Jucăușă ca o pinata colorată. Optimistă ca o petrecere în mijlocul săptămânii.

Lavandă și minerale sau Lună plină
Te ajută să te liniștești după o zi cu prea multe to do-uri bifate. Uleiul esențial de lavandă risipește stresul, iar mineralele îi dau un hint ușor sărat și masculin, într-o combinație fresh.
Tip: Este o aromă puternică, despre care clienții ne spun că acoperă foarte bine mirosurile neplăcute de țigară și de mâncare.

Escapadă în paradis
Fix ce ai nevoie când mintea ta s-a instalat binișor pe plajă. De o aromă care te îmbie cu miros sărat de valuri și de nisip copt la soare. Notele de bergamotă și lavandă îi dau și un ușor iz lemnos, iar cocosul adaugă și el un strop de dulceață.
Tip: La un prim contact este o aromă subtilă, dar după ce o aprinzi, vei observa că parfumează puternic.

Crini și bumbac 

Curățenia întruchipată. E prima senzație pe care ți-o dăruiește această aromă atât de ușoară și de limpede, încât simți că te-ai putea oglindi în ea. Dar apoi, sigur-sigur îi vei simți nuanța vanilată, petalele de flori și baza de mosc, care răspândesc calmul în toată camera.
Poate fi lumânarea ta pentru orice moment al zilei.

Lime, busuioc și mandarine 

O combinație la care vei simți din prima că lime-ul acrișor și busuiocul aromat conduc dansul. Dar pe măsură ce se topește ceara, te va întâmpina și un val de mandarine coapte.
Minunată de aprins după duș sau înainte de culcare în tandem cu o lectură bună, pentru serile în care căldura apasă peste oraș.


Roua de pe crini
Roua îmbină delicatețea florilor, prospețimea florilor de portocal și mirosul de soare al florilor de câmp într-un buchet așezat. Este o aromă fină, dar revigorantă. Intimă și așezată, te răcorește și te convinge să reduci ritmul și să-ți asculți gândurile.

Lemongrass și ghimbir
Ai nevoie de un impuls să începi ziua? Aceasta este una dintre cele mai puternice arome ale noastre, cu note citrice stimulante, atinse de ghimbirul piperat și pișcăreț.
Tip: Pentru că lemongrassul ține țânțarii la distanță, o lumânare cu lemongrass și ghimbir funcționează și ca un repelent eficient pentru serile petrecute pe terasă.

Apă de verbenă
O aromă tonică, luminoasă, bogată în note citric-fructate, cu o ușoară nuanță florală, pe care o vei iubi pentru prospețimea echilibrată pe care o emană.
Tip: Lumânările apă de verbenă sunt preferatele clienților noștri care caută o aromă fresh, dar mai cumpătată decât cea de lemongrass.

Cocos și ananas
Poți să-i spui și pina colada. Este delicioasă, exotică, ca o poftă de dulce care nu te lasă în pace. Combinația de ananas zemos și cocos cremos, pe o bază vanilată e dragoste la prima întâlnire (sau nu mai e deloc).
Tip: Dacă ți-o dorești, să știi că mai avem doar câteva lumânări disponibile cu această aromă.

Mandarine și santal
Este o aromă îndrăzneață, fructată, care nu se sfiește să te impresioneze din prima cu un parfum intens. Pe baza lemnoasă de lemn de santal și mosc, strălucește personalitatea efervescentă a mandarinelor și bergamotei. Vei simți și puțină iasomie la mijloc.

Sclipiri de amurg 

Știi cum miroase un apus de vară? E greu de spus, dar această aromă parcă te lasă să-i vezi culorile scânteietoare. Este tandră și liniștită, dulce și pudrată. Piersica te întâmpina prima, dar nu te copleșește, căci e temperată de o bază caldă de vanilie, ambră și mosc și o inimă de citrice și flori.

Trandafir si piper roz
E o aromă care e ține de mână și îți dă fiori, feerică în serile romantice în doi și suavă când cauți puțin pampering rezervat doar ție.
Credem că vei iubi buchetul plin de contraste perfect potrivite: floral, j;lși totuși fresh. Mătăsos și condimentat. Energie feminină, cu un strop de masculinitate.

Iasomie de noapte
Vei regăsi aici mirosul îmbătător al florilor de regina nopții, care se dezvăluie numai după ce soarele dispare de pe cer.
Nu-i de mirare că personalitatea ei complexă, florală – fructată – ușor condimentată strălucește cel mai bine în aerul răcoros al serii.

Șampanie și pomelo
The Great Gatsby la tine în sufragerie și în suflet, cu așa combinație exuberantă de citrice zemoase și fructe rumenite de vară.
Să ai grijă: stârnește pofta de viață, dorul de ducă și sentimentul că vara nu o să se termine niciodată.


Acum îți dăm ție cuvântul. Ce aromă te tentează mai mult și mai mult?

XOXO,

Echipa Flair Scent

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne