fbpx
Coșul tău
Primul brad din atelierul Flair Scent

Primul brad din atelierul Flair Scent

Andra Petcu
9 decembrie 2018
3 min read

Astăzi am creat primul brad din atelierul Flair Scent….Ever! ❤️

Am ales să fac bradul din rozete de hârtie, pe care am învățat să le fac la Klipa, magazinul meu preferat de papetărie. Eu am avut ajutor de la două spiridușe; dacă era să le fac pe toate singură, era gata săptămâna viitoare ? . Mulțumesc cu această ocazie fetelor, vă știți voi ? .

Așa a arătat la final, după ce am adăugat instalația, am decorat în jurul bradului și am agățat câțiva fulgi de tavan pentru a crea o atmosferă feerică.
Așa arăta înainte să mă apuc de redecorat.
1. Am dezlipit toate citatele și desenele care mă inspirau de pe perete și le-am lipit apoi random prin casă. Globul din crăciunița de hârtie de pe masă, pe care l-am primit de la o prietenă (care-mi trimite cele mai minunate ceainice sub formă de căsuță) mi-a dat impulsul de a mă apuca de rozetele pentru brad. Mulțumesc pentru asta!
2. Am poziționat rozetele pe jos pentru a-mi da seama cum vor veni pe perete.
3. Am lipit rozetele cu dublu adeziv.. Mai întâi pe cele mari, apoi am umplut golurile cu cele mici. Soarele și cântecele de Crăciun au ajutat mult la voia bună 🙂 Mulțumesc și lor!
4. Apoi am pus instalația printre rozete, am schimbat pătura, am adăugat o pernuță și ghirlanda ce imită bradul pe spătarul canapelei. Am  legat fulgii predecupați  cu ață din hârtie și le-am lipit cu washi tape de tavan.

La final m-am ocupat de micile detalii din jurul bradului. Am așezat pe măsuță globurile din copilăria mea, cele care s-au mai păstrat întregi; crăciunița din hârtie primită în dar, iar Qualia a venit să vadă ce s-a întâmplat cu păturica ei preferată, pe care dormea atât de liniștită înainte s-o fur de sub ea :)) .

Sper că am inspirat, iar dacă te hotărăști să faci un brad din rozete, mi-ar plăcea mult să văd și eu rezultatul. Poți să- mi trimiți o poză pe Facebook sau Instagram.

Și nu uita să mulțumești pentru orice chestie chiar dacă pare rea. Eu am început weekendul într-o stare foarte proastă, fiindcă îmi întârzie ceara, dar pe final de weekend am realizat că nu aș fi reușit să fac bradul dacă aveam ceară. Așa că a fost o pauză productivă. Pe curând!

XOXO,

Andra

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne