fbpx
Coșul tău
Ianuarie = începuturi

Ianuarie = începuturi

Andra Petcu
31 ianuarie 2019
4 min read
Ianuarie în slow motion

Începutul lui 2019 a fost unul destul de lent pentru Flair Scent. Am reușit cu greu să mă mobilizez, să adun recipiente și să torn lumânări. Nu mai zic de fotografiat și postat produse pe site. Planurile pe care le aveam pentru ianuarie nu au fost nici pe jumătate îndeplinite. Am pe listă să scriu un articol pe lună, iar astăzi este ultima zi din ianuarie. Înțelegeți cât de greu mă mișc? Aș putea spune că mai mult m-am bucurat de munca mea (am ars multe lumânări, favorita lunii fiind Mosc și santal <3 ).

Norocul meu a fost că astăzi am dat peste o agendă, pe care o am dinainte să-mi cumpăr prima lumânare parfumată. Agenda în care am adunat idei peste idei, până am ajuns la Flair Scent.

Asta mi-a adus aminte de începuturi, când majoritatea prietenilor erau foarte sceptici în legătură cu ceea ce vreau să fac și  îmi spuneau că ei nu ar da atâția bani pe o lumânare, iar acum toți sunt dependenți de ele 😀 . În primul rând pentru că parfumează atât de intens,  în al 2-lea rând pentru că sunt o variantă sănătoasă față de cele din parafină.

La început am ales ceara din soia pentru că se transformă în ulei și permite uleiului parfumat să se răspândească în aer. Asta mi-am dorit, lumânări care parfumează. Ceara din soia este naturală, făcută din boabe de soia și e o alegere mult mai sănătoasă pentru iubitorii de lumânări, familiile și casele lor.

Apoi am aflat că parafina este destul de toxică, pentru că este făcută din petrol. Fumul emanat de aceste lumânări includ produși cancerigeni, precum toluen și benzen, care sunt hidrocarburi aromatice ce declanșează cu usurință atacurile de astm. În total sunt 11 toxine ce se eliberează în aer atunci când aprinzi o lumânare din parafină. Dacă dorești să te documentezi mai bine despre arderea unei lumânări poți arunca o privire peste articolul acesta http://candles.org/candle-science/ .

Review 2018

Pentru a-mi lua doza de optimism, voi aduce aminte de lucrurile minunate care s-au întâmplat în 2018.

  • M-am mutat în noul atelier, care este cea mai drăguță și potrivită casă pentru lumânările Flair Scent.
Căsuța de pe Păcii
  • Am creat o colecție nouă, cu vase bijuterii din Australia.
Lumânări din colecția Bijuterii de casă
Colecția Qualia în bijuterii de casă
Bombonierele din colecția Bijuterii de casă
Pahare din colecția Bijuterii de casă
  • Am participat la Hubrifair de Mărțișor
Standul Flair Scent de la Hubrifair
Mărțișoare parfumate
Mărțișoare parfumate
  • Am participat la Hangariada
  • Am participat la Street Delivery Iași
  • Am supraviețuit primei furtuni la un festival
Prima furtună care a rupt cortul
Și a stricat decorațiunile din hârtie

Uau, ce an frumos a fost! Așa mi-am adus și eu aminte de toate întâmplările și de toți oamenii care mi-au fost alături și care m-au susținut <3 ( clișeu dar așa e).  Vă mulțumesc! Haideți să facem din 2019 un an măcar la fel de frumos!

Și o poză amuzantă cu o un citat de @veronicadearly care mi s-ar potrivi perfect acum:

XOXO,

Andra

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne