fbpx
Coșul tău

Excursie la Dichisar

Excursie la Dichisar

Andra Petcu
1 aprilie 2019
5 min read

Mi-am îndeplinit visul de a participa la Dichisar ca și expozant <3 !

Mi-am dorit să ajung acolo încă de la prima ediție, din septembrie 2016 când am creat pagina de Facebook Flair Scent. Însă  eu nu produceam destule lumânări încât să acopăr taxa, transportul și cazarea. Plus că părea destul de greu să merg în alt oraș cu multitudinea de chestii pe care le iau cu mine la festivalurile din Iași.

Anul acesta în schimb, cu ajutorul părinților mei dragi l-am cumpărat pe “Mișu” (trebuia să-l cheme Marcel dar e mai la îndemână Mișu); aparatul electric care topește ceara și care m-a salvat de bain-marie pe aragaz <3 . Iar cu ajutorul lui Mișu am reușit să fac mai multe lumânări o dată încât să-mi permit să particip la Dichisar.

Acum lumânări aveam, însă degeaba dacă nu aveam mașină. Așa că my best friend Ilo s-a oferit să meargă cu mașina, iar Teo the Helper a vrut să meargă mai mult for fun dar m-a și ajutat cu lumânările :)) . În ultimele 2 zile ne-am gândit că nu ajunge un VW Polo pentru atâtea bagaje, așa că a intervenit The boyfriend, care a salvat situația cu o mașină mult mai încăpătoare în care oricum tot ne-am înghesuit căci am luat toate lumânările din atelier cu mine.

Așadar, joi noapte am umplut mașina cu bagaje, iar vineri dimineață ne-am pornit spre București.

Ajunși în București, după ce ne-am cazat la un apartament foarte frumos de pe Airbnb pe care îl recomand cu drag, ne-am dus la Impact Hub, spațiul unde avea loc târgul, pentru a descărca mașina.

Aici surpriză! Eu care mă așteptam să am o masă de 160 cm, am primit una de 120 cm. Asta fiindcă în ultimele zile înainte de plecare, aveam prea multe pe cap și nu mi-am mai verificat mail-urile pentru a-mi confirma locul și masa.

Acesta a fost singurul lucru care m-a întristat, fiindcă aveam două etajere destul de late, între care trebuia să mai încapă 3 lădițe și logo-ul din licheni stabilizați făcut de Flover, plus foarte multe lumânări de etalat!!

Dezamăgirea când am văzut masa prea mică 🙁

Am încercat a 2-a zi să mergem mai devreme să convingem persoanele care aveau o masă mai mare, să facem schimb de mese, însă fiind doar oameni creativi, toți și-ar fi dorit mai mult loc în care să se exprime, așa că am rămas cu măsuța inițială.

Eu de obicei sunt genul de om care trece repede peste orice, chiar le spuneam de acasă fetelor că nu are ce să se întâmple rău și că totul va fi perfect indiferent ce va fi. Iar acum, când “buba” a fost făcută din cauza neatenției mele, am rămas blocată în problema “masă prea mică”; nu mai zâmbeam, nu făceam nimic, eram doar pierdută în spațiu.

Aici mi-am dat seama ce important este să ai oamenii potriviți lângă tine. De asta i-am și numit Flair Scent’s angels, s-au mobilizat imediat și au început să aranjeze, să scoată instalațiile luminoase (pentru mine instalațiile de pom sunt un trigger pentru bucurie <3 ), s-a adus cafea :D, lumânările scoase pe masă deja parfumau puternic și așa mi-am revenit ușor.

Mi-am adus aminte ce le spusesem lor acasă și am îmbrățișat expresia “fă rai din ce ai”. De aici totul a mers perfect. Am avut și noroc căci prietenul meu se pricepe la decorat/montat/orice vrei tu și a făcut astfel încât totul să arate mai bine decât speram vreodată. A găsit loc pentru logo, a etalat și lădițele într-un mod mult mai fain față de cum m-am gândit inițial și am fost super mulțumită.

Logo-ul din licheni stabilizați făcut de Flover
Datorită lor am ajuns la Dichisar <3
În timp ce așezam lumânările
Concentrare maximă cu limba afară
Display-ul final
Flair Scent’s Angels
Povestind despre ceara din soia și beneficiile ei
Minunatele vase recondiționate de Atelierul Rarei
Dintre oamenii frumoși care ne-au vizitat
Îngerii Flair Scent pozează din nou :))

Îmi doresc tare mult să ajung și la Dichisar de Crăciun, mi-ar plăcea și până atunci, însă simt că neglijez foarte tare partea cu site-ul și vânzările online. De când am aflat că merg la târg nu m-a mai interesat nimic altceva decât ceea ce ținea de el. Așa că atâta timp cât doar eu mă ocup de crearea lumânărilor, vorbitul cu oamenii, poze și produse pe site, voi merge mai răruț în alte orașe, deși îmi place la nebunie să fac asta <3 .

XOXO,

Andra

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne