fbpx
Coșul tău
Gânduri alandala

Gânduri alandala

Andra Petcu
30 ianuarie 2020
3 min read

Așa mi-a trecut prin minte: să nu treacă ianuarie fără ca eu să scriu un articol pe blog-ul Flair Scent.

Nu prea sunt eu cu rezoluțiile, însă mi-am propus să scriu mai des pe blog. În primul rând pentru că mă scoate taaaare din zona de confort. Îmi vine să mă ascund sub plapumă de fiecare dată când dau post unui articol. Iar în al doilea rând pentru că SEO și oameni pe site. Da, vă vreau aproape de mine în povestea asta.

În această ultimă zi din ianuarie sunt ocupată cu postarea noilor lumânări pe site. M-am lungit foarte mult cu ele, cu turnarea de noi lumânări și cu pregătiri pentru Dichisar-ul de primăvară. Însă am câteva cuvinte, pe care mi le-am notat după ce am primit un email de la DOR, Eram încă în Italia, în vacanță când mesajul de la ei mă încuraja să-mi fac un bilanț pe 2019. Totuși, ceea ce m-a motivat cu adevărat să scriu a fost povestirea unei membre din echipa DOR în care spunea cât de important e să știe de ce face ceea face.

Iată așadar, varianta mea la „De ce fac asta?”

Am pornirea în mine să fac ce fac că-mi place să trăiesc frumos. E un motiv foarte egoist, dar e adevărul. De altfel, viața m-a adus aici, nu simt că am luptat pentru asta. Știu însă că au luptat alții pentru mine. Părinții în primul rând. Și apoi, toți cei care m-au ajutat along the way.

Mai e ceva…Flair Scent mă duce undeva. Simt că fac ceva pentru lume, deși niciodată nu mă mulțumesc cu cât fac. Primesc multe mesaje de la persoane care și-au cumpărat lumânări și îmi spun  că și-au îmbunătățit ziua atunci când au aprins lumânarea. Asta mă face să mă simt suuuper bine! (Da, trimiteți-mi gândurile voastre, oricât de spontane ar fi!) Allte mesaje sunt la oameni care îmi transmit că îi inspir și că și-au pornit și ei o afacere mică, cu o investiție foarte foarte mică. Totuși, cred că aș putea ajuta mai mult.

Nu mă strofoc. Știu că va veni de la sine, așa cum au venit toate. Am mare încredere în Dumnezeu și asta m-a ajutat să trec peste toate fricile mele. Atunci când am părăsit locul de muncă, când am închiriat o cameră într-o casă, dar mai ales atunci când am rămas singură în toată casa și CHIAR NU-MI PERMITEAM.

Și uite așa, un pic câte un pic, în a doua jumătate a lui 2019 am reușit să plătesc singură chiria. Mai mult, am dat o nouă comandă de recipiente de lux fără să mai împrumut. Sunt super mândră de mine. Nici măcar  nu pot spune că mi-a fost greu. Dumnezeu mi-a făcut drumul lin și am avut plasă de siguranță de-a lungul drumului.

2019 a fost anul în care trebuia să văd dacă merge sau nu merge. Al treilea an de Flair Scent. Nu-i mai puteam chinui pe ai mei, după ce am tot luat bani de la ei, cu împrumut sau fără.

Rotițele trebuiau să se învârtă una pe cealaltă.

Acum a început un nou an, iar eu am în minte anii de început, în care nu se întâmpla des să strâng bani și de chirie și de materie primă. Însă în prezent văd cum vânzările cresc, lumânările se duc mai repede de pe rafturi. Și culmea, mie nu mi-au crescut mai multe mâini, sau creiere!

Ce pot să vă zic, e foarte interesant să fii antreprenor. E o ocazie să trăiești fiecare zi foarte intens. Bineînțeles, asta dacă ai timp să stai să observi. Până acum ceva timp era înspăimântător gândul de a avea pe cineva care să facă unele task-uri în locul meu. 

Acum îmi pare ceva de vis….Cu Dumnezeu alături, îmi voi îndeplini și visul ăsta.

Mulțumesc că îmi ești alături. Povește-le prietenilor despre Flair Scent și ajută-mă să cresc ceea ce fac cu drag și pasiune. Contează mult!

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne