fbpx
Coșul tău

Colecția Qualia – Lumânări cu ceară neagră în vase negre

Colecția Qualia – Lumânări cu ceară neagră în vase negre

Andra Petcu
12 octombrie 2021
4 min read
Lumânare parfumată la geam cu pisica

⁣În ultimul timp tot sunt întrebată de la ce vine Qualia, de ce este ceara neagră, și de ce fac doar aroma de Mure și piper negru în vase negre? Deși de curând fac și alte arome în vase negre, precum Mătase Neagră?.

Ei bine, eu când am plecat de la fostul job și am început să lucrez de acasă, făcând lumânări parfumate din ceară de soia, prietenul meu de atunci adusese acest ghem de blană neagră, o mică pisicuță pe care o țineai cu ușurință într-o singură palmă.

Qualia în bol de cristal

Au trecut vreo 2 luni și ceva până să-i găsim un nume, fiindcă nimic din ce știam atunci nu i se potrivea. În acea perioadă ne uitam la multe filmulețe SciShow, unde am auzit cuvântul Qualia, și am știut pe loc că ăsta e numele ei. Apoi am auzit explicația și am înțeles de ce nu am reușit să-i găsim un nume până atunci. Atât de bine i se potrivește.

Impulsul de a crea lumânări negre, cu ceară neagră, în vase negre, a venit natural și nu am știut că fac o colecție inspirată de pisica mea.

Pur și simplu am simțit nevoia să o fac. Iar când aveam lumânările negre gata și făceam bainstorming pentru numele colecției, cu agenda în față, Qualia a venit și s-a pus pe agendă. A fost un moment de AHA profund, și așa s-a născut colecția Qualia.

  • Qualia are aceeași vârstă ca și Flair Scent. Îmi amintesc că o puneam în cești și boluri neumplute încă, cât eu scriam etichetele de mână.
  • E învățată să meargă pe rafturi pline de lumânări și vase, fără să atingă nimic. Dar dacă se întâmpla să intre o muscă, uita de toate, și doar așa a mai spart vase.
  • Are colecția dedicată ei, care îi poartă numele, cu ceară neagră turnată în vase negre. Iar aroma i se potrivește și acum, “Mure și piper negru”, fructată, Qualia fiind jucăușă și energică, și piper negru, cu o doză de seriozitate căci nu poți să o mângâi chiar când vrei tu.

Acum că atelierul de lumânări nu mai e acasă, îi duc dorul uneori, mai ales când stau peste program. Iar atunci când știu că am multe lumânări de turnat, o iau și pe ea în gentuța specială.

Lumânările din colecția Qualia se potrivesc foarte bine ca și cadou pentru un bărbat. Sunt elegante, impunătoare, iar dacă locuiești cu el, e un win-win.

Mulțumesc dacă ai citit până aici, și nu uita să ne urmărești pe Insta, unde postez mereu câte ceva din atelier, și noutăți de arome și vase.

XOXO, Andra

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne