fbpx
Coșul tău

Deși afară e frig, e cea mai călduroasă perioadă din an!

Deși afară e frig, e cea mai călduroasă perioadă din an!

Andra Petcu
30 decembrie 2017
5 min read

A trecut perioada mea preferată din an și a lăsat mult sclipici și căldură în suflet.

De mult îmi doresc să scot articolul acesta din mine, chiar și în timp ce se întâmpla magia îmi doream foarte mult să scriu despre cât de bucuroasă sunt că fac asta.

Să creez lumânări cu mirosuri care trezesc până și în cel mai mohorât adult amintiri din copilărie. Fie că e mirosul de brad, portocală, cozonaci, vanilie sau scorțișoară, trezește o emoție, iar pentru mine e o satisfacție enormă.

Am început cam târziu să testez aromele de iarnă, pe la jumătatea lui octombie, dar tot atunci am început să decorez prin casă cu elemente de Crăciun. Țin minte că era duminică când am turnat primele lumânări cu aroma “Bucurie de iarnă“, afară ploua și era întunecat, o atmosferă mohorâtă, dar odată ce am amestecat uleiul parfumat cu ceara din soia, toată casa s-a umplut de parfum și parcă s-a luminat, iar eu am fugit repede să pun cântece de Crăciun și să scot decorațiunile de iarnă și instalația.

Pont: Am găsit playlisturi foarte plăcute pe youtube; caută “Christmas jazz” și aproximativ două ore (timp în care arzi și lumânarea) poți asculta muzică relaxantă.

De atunci am fost non-stop în priză, ba căutând vase, discutând cu noi colaboratori, turnând ceară, fotografiind lumânările, editând pozele.

Cu pozele e o altă pasiune de-a mea. De când aveam 13 ani, de Crăciun, când e și ziua mea de naștere, îmi adunam jucăriile și obiectele mele preferate, proaspăt primite, amenajam un decor drăguț, iar apoi le fotografiam.

Acum, cu atâtea vase speciale și unice, am fotografiat zi de zi, adunând aproape 1000 de poze doar în perioada aceasta. Am ales câteva poze, unele făcute cu aparatul, altele cu telefonul, să vorbească despre bucuria pe care o simt în perioada Iernii, când ne încălzim sufletele cu beculețe colorate, betea sclipicioasă și lumânări parfumate, dar și pentru a nu uita vasele care mi-au trecut prin mâini și le-am dat mai departe, pline cu magie parfumată.

Pentru mine Crăciunul e un mod de-a face față frigului de afară, de a face nopțile lungi mai luminoase și mai călduroase. Îmi place că se simte căldura și bunătatea oamenilor mai puternic decât în restul anului și încerc să păstrez acest sentiment pentru a fi așa în fiecare zi din an, fiindcă nici o zi nu e mai importantă ca cealaltă.

Sper că te-ai bucurat de poze, iar dacă zărești vreun vas care a ajuns la tine, poți lăsa un comentariu, căci tare mult mă bucur când cunosc pe cineva care are acasă o lumânare parfumată Flair Scent!

Un an nou așa cum îți dorești!

Cu drag, Andra

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne