fbpx
Coșul tău
Atelierele de lumânărit

Atelierele de lumânărit

Andra Petcu
14 septembrie 2021
4 min read

A început școala, iar odată cu ea, dăm startul atelierelor de lumânărit!

Vino să îți torni propria lumânare din ceară de soia în atelierul nostru din Iași.

Atelierele vor avea loc sâmbăta, pentru a fi cât mai relaxați, cât de cât odihniți, și cu chef de joacă. Asta fiindcă e un atelier de relaxare, în care vom turna fiecare câte o lumânare parfumată, în tihnă.

Tu alegi uleiul parfumat, îți alegi vasul, dintre o bombonieră transparentă Boem, o cutie mare de călătorie cupru, argintie sau aurie, și mai nou, poți alege să colorezi ceara.

Ce se va întâmpla la un atelier de lumânărit?

  • Ne vom întâlni la ora 10:30 pentru a ne bea cafeaua împreună și pentru a servi ceva bun, timp în care vom mirosi aromele lumânărilor, și ne vom alege preferata.
  • La 11:00 ne suflecăm mânecile, alegem vasul, și începem procesul de a crea o lumânare parfumată.
  • Până la 12:30, cât timp așteptăm să se întărească ceara, putem decora cutia în care o vom lua acasă, putem face o felicitare, un trandafir din hârtie sau un pom pom pentru cutie.

Prețul unui atelier este de 250 RON per participant, iar dacă dorești ceva extra, îți poți aduce un recipient de acasă pe care să îl umpli, și plătești doar prețul de refill de 40 RON per 100 grame.

Vreau încă o dată să precizez că atelierul este de relaxare, și nu de “Cum să-ți faci o afacere cu lumânări parfumate”.

Vom folosi aceeași ceară de soia pe care o folosim și în lumânările noastre, însă nu divulgăm furnizorii.

Cred foarte mult că pentru a avea o afacere cu lumânări parfumate, e foarte important acea perioadă de testare.

În cazul meu au fost nevoie de 6 luni de testare continuă, în care am testat tipuri de uleiuri, tipuri de fitiluri, temperaturi de turnare, tipuri de ceară (există o mare varietate de tipuri de ceară din soia) pentru a descoperi formulele care mi se potrivesc mie cel mai bine.

Iar ceea ce mi se potrivește mie nu e neapărat același lucru cu ce le place altora. De exemplu poate pentru unii parfumul lumânărilor Flair Scent este prea puternic.

Dacă ești una dintre persoanele care își doresc să înceapă o afacere cu lumânări parfumate, aici poți veni pentru a afla dacă chiar îți face plăcere să torni o lumânare, sau pentru a afla despre temperaturile de turnare pe care le folosim noi. Însă recomand ca fiecare să treacă prin procesul său de descoperire a meșteșugului lumânărilor parfumate din ceară de soia.

Primul atelier va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, iar la atelier pot participa maxim 6 persoane, cu vârsta minimă de 16 ani.

Pentru a-ți rezerva un loc poți suna la 0745 536 223 sau 0746 446 440, după care trebuie achitat un avans prin transfer bancar, pentru a-ți păstra rezervarea.

Mai jos las câteva imagini de la atelierele trecute. Enjoy!

Conversations One so far

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne