fbpx
Coșul tău

Giveaway creativ

Giveaway creativ

Andra Petcu
12 iulie 2019
4 min read

Heeeyyy!

Eu sunt foarte entuziasmată pentru concursul acesta. ?

Toată ideea concursului mi-a venit în timpul unei ședințe foto spontană, când Ștefania a venit în vizită și s-a întâmplat să aibă și aparatul foto la ea.

Am creat repede un set-up pe terasă, în care am folosit picioarele unui scaun dezmembrat și o lădiță de lemn adusă de la bunica mea. Am cules un buchet de crini din grădină și câteva rămurele cu flori de salcâm roz, am pus 2 pernuțe (pe care dorm pisicile) și 2 perdeluțe și apoi am aprins lumânarea de grădină, obiectul principal care trebuia fotografiat.

Atunci mi-a venit curiozitatea “oare mai aprinde cineva lumânări parfumate pe terasă?”.  Apoi eram curioasă în ce momente sunt aprinse lumânările @flairscent, și câte amintiri frumoase ( fericite sau mai puțin fericite, tot frumoase sunt ) au adunat.

Așa că am decis să organizez un concurs pentru toate persoanele care au o lumânare Flair Scent, în care să ofer următoarele produse:

• un set cu 3 lumânări în suport ceramic Spider web –
• o lumânare de grădină cu Bujori catifelați –
• un pahar curcubeu cu Napolitană cu alune ? –

Pentru a te înscrie trebuie:
• să lași creativitatea să ți se vadă într-o poză cu lumânarea ta #flairscent aprinsă;
• să adaugi hastag-ul #amintiricuflairscent;
• să dai tag paginei @flairscent;
• să-mi dai follow desigur.

Câte postări faci (cu lumânarea în cadre diferite) atâtea înscrieri vei avea ?.
Se iau în considerare doar postările care sunt postate începând cu data de 6 iulie 2019.

Las timp până pe 19 iulie pentru creativitate și pentru a trăi momentul perfect în care vei aprinde lumânarea Flair Scent☺️ sau poate vrei să cumperi una nouă ?.

Pe 20 iulie voi selecta toate pozele în care sunt tăguită cu hastag-ul #amintiricuflairscent care au și poză cu lumânarea lor #flairscent aprinsă (asta înseamnă că nu poți lua o poză de la mine sau de la altcineva, poza trebuie să fie a ta) și voi selecta câștigătorii.

Primul extras va câștiga paharul curcubeu, al 2-lea extras va câștiga lumânarea de grădină, iar al 3-lea va câștiga setul cu 3 lumânări în suport ceramic Spider web.

De asemenea, pot trimite lumânările doar în România ?, dar chiar dacă ești plecat/ă din țară, sunt sigură că ai pe cineva rămas aici pentru a le putea ridica pentru tine☺️.

Mult succes și spor la creativitate!

Mie una îmi place foarte mult să creez decoruri, set-up-uri pentru poze. De la 12 ani, pe când aveam aparat cu film, la fiecare Crăciun îmi adunam jucariile și decorațiunile preferate din acel an, le aranjam frumos, cu instalație printre ele și le fotografiam. Și vedeam poza abia după developare. Chiar voi căuta pozele când voi ajunge în Fălticeni.

Până atunci, las câteva poze din ședința foto cu Ștefania, căci mie tare mult îmi mai place să mă uit la ele și poate vă servesc ca și inspirație pentru fotografiile cu care te vei înscrie în concurs. Mult succes!

Later edit:

Câștigătoarele pentru giveaway au fost extrase live pe instagram. Aș fi vrut să postez filmulețul dar aparent nu l-am putut salva. Însă a fost disponibil pe story în ziua extragerii. Mai jos sunt câștigătoarele și premiile lor <3 .

XOXO,

Andra

Start the conversation

Avatar
Avatar

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard

Poate te ajută informațiile de mai jos:

Contactează-ne