Coșul tău

Refill de lumânare bine de știut

Până la finalul anului 2020 nu mai preiau comenzi pentru refill pentru că vreau să mă concentrez pe produsele actuale ca să ajungă la voi în siguranță ca să vă bucurați de ele alături de cei dragi.

Revin în 2021 cu informații pe site și pe Instagram.

Cum funcționează?

1. Completează formularul pentru refill

Am nevoie de mai multe detalii despre vasele pentru refill (număr de vase, volumul fiecărui vas, aromele preferate), precum și datele tale de contact ca să ți le trimit înapoi.

2. Trimite-mi recipientele goale și curățate

Odată ce ai primit un mesaj de confirmare al primirii comenzii, trimite recipientele goale și curățate de ceară. Dacă au fost folosite tot pentru lumânări din ceară de soia, acestea se pot curăța foarte ușor cu apă cală și detergent. Dacă mai ai fitil în recipient, include-l în pachet. Voi incerca să îl refolosesc sau să îl reciclez în cele mai bune condiții.

3. Platești doar ceara care încape în vasele trimise

Verific volumul vaselor pe care mi le-ai trimis și voi turna aromele tale preferate. Atunci când comanda e gata, îți scriu și îți trimit o factură doar pentru ceara turnată în vasele tale, la care aplic o reducere de 15%.

4. Noile lumânări la tine acasă

După ce plătești factura, îți trimit lumânările, iar eu sper să primesc fotografii cu ele în locurile în care vei purta aromele Flair Scent.

Poate te ajută informațiile de mai jos: