Bine ai venit!

Eu sunt Andra și mă bucur că ai ajuns aici!

Am creat Flair Scent din dorința de a sărbători micile plăceri ale vieții prin acest gest simplu de a aprinde o lumânare parfumată.

La început am făcut lumânările pentru propria mea plăcere, căci iubesc să am un miros plăcut în casă, îmi îmbunătățește starea de spirit pe loc. Apoi am început să dăruiesc prietenilor, care m-au încurajat să le fac spre vânzare. Cu ajutorul unora dintre ei, am reușit să-mi fac pagina de Facebook și site-ul.

Poți alege aroma lumânării în funcție de starea ta sau de activitățile tale, de energia de care ai nevoie sau de amintirile pe care vrei să le chemi.

Cum creez lumânările?

O lumânare parfumată din soia împrăștie parfum în toată încăperea, asemenea unui parfum de corp. Parfumul ei te poate purta prin multe stări, fie că vrei să te relaxezi în timp ce faci o baie, să creezi atmosferă la o cină romantică, să meditezi pentru o stare psihică mai bună, să îți amintești de o persoană iubită, de o călătorie, sau pur și simplu vrei să te bucuri de un miros plăcut. Iar pe lângă astea, o flacără care pâlpâie are ceva absolut fascinant.

Lumânările sunt turnate cu mult drag, în straturi, pentru ca parfumul să se distribuie în mod egal,  iar tu să te bucuri cu aceeași intensitate de fiecare dată când le vei aprinde!

Când m-am apucat de făcut lumânări parfumate am crezut că e foarte simplu, topești ceara, adaugi parfumul, torni în recipiente și gata! Dar nu a fost deloc așa. Primele lumânări pe care le-am făcut nu emanau deloc parfum în aer, așa că am făcut o mulțime de teste, probând diferite temperaturi în funcție de aroma uleiului parfumat, diferite tipuri de fitile în funcție de diametrul vasului și multe alte detalii de care habar nu aveam. Dar practicând destul de des asta, am ajuns la un fel de “proces” pe care îl repet de fiecare dată:

1. Merg la vânătoare de vase prin magazinele cu antichități sau târgurile cu vechituri.
2. Aleg aromele și le asociez cu vasele alese.
3. Pregătesc vasele pentru turnarea cerii și aleg fitilele potrivite.
4. Topesc cu grijă ceara și o torn pe îndelete.
5. Las lumânările să se odihnească 24 de ore, iar apoi le atașez etichetele, le ambalez și le trimit către tine.

 

De ce ceară din soia?

Ceara din soia este o alegere naturală, ecologică și neiritantă. Beneficiile sale sunt nenumărate, prin comparație cu ceara din parafină, din care sunt făcute majoritatea lumânărilor de serie, disponibile în comerț.

  • provine dintr-o sursă regenerabilă
  • este sigură pentru folosirea în orice încăpere
  • arde mai curat și nu emite fum toxic
  • arde mai încet, deseori dublu față de ceara din parafină
  • captează mirosul uleiurilor parfumate foarte bine
  • punctul de ardere mai scăzut permite o topire mai uniformă și astfel, oferă o eliberare intensă a aromei
  • se spală ușor cu apă și detergent, așa că vei putea refolosi recipientul

Știu că multe arome sunt delicioase încât îți vine să le mănânci, dar pentru că deși conțin și uleiuri esențiale, conțin și fixatori de aromă și parfumuri sintetice, nu este recomandat să aplici ceara parfumată pe piele sau să o mănânci.